Submenu

In 2018 gaat het gebeuren!

01-02-2018 1088 keer bekeken 0 reacties

Dit jaar is het zover: we gaan aan de slag in uw wijk.

We zijn nu bezig om een aannemer te kiezen; zodra die bekend is en er meer duidelijkheid is over de planning, informeren wij u hierover.

Bomen en groen

De werkzaamheden in de wijk, en vooral het ophogen, kunnen invloed hebben op de bomen. Daarom hebben we goed laten onderzoeken wat de huidige kwaliteit is van de bomen. Dit noemen we een Boom Effect Analyse (BEA). De BEA wordt uitgevoerd door deskundigen van een onafhankelijk bureau. Op basis van de uitkomsten van de BEA kunnen we bepalen welke bomen we kunnen behouden en integreren in het ontwerp, welke bomen verplant moeten worden en welke bomen aan het einde van hun levensduur zijn. Voor de bomen bij de Meerkoet is inmiddels een kapvergunning verleend; deze bomen gaan we dit voorjaar weghalen. Zodra een aannemer bekend is, informeren wij u hierover. Voor de andere bomen die verwijderd moeten worden, moet nog vergunning worden aangevraag. 
In de overleggen met bewoners is  gekeken naar de groene inrichting. Daarbij  is gekeken waar bomen terug kunnen komen en welke soorten dat zouden moeten zijn.  Kijk hier naar de overzichtskaart (PDF, 13.2 MB).

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen