Submenu

Voorbereidingen opknapbeurt

07-09-2017 1472 keer bekeken 5 reacties

Voordat we aan de slag kunnen in uw wijk, moet er van alles worden voorbereid.

Voordat we echt aan de slag kunnen met het opknappen van uw wijk, moet er van alles worden voorbereid. We zijn nu nog bezig met het afronden van het definitief ontwerp. In oktober organiseren we weer een bewonersavond. Daar krijgt u weer een uitnodiging voor in de bus.
Verder zijn er kapvergunningen aangevraagd voor de bomen die de ophoging niet gaan overleven. Als de vergunning verleend is, kunnen we in de winter de bomen bij Meerkoet verwijderen. De winter is het beste seizoen hiervoor, met het oog op evt. broedende vogels.
In de plannen zijn voor dit deel van de wijk 60 nieuwe bomen opgenomen (zie blz. 5 van dit document (PDF, 1.82 MB).

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Jeannette Kuilman

26-10-17 om 12:55

De groenstrook wordt ingeplant met vaste planten. We denken dat deze daardoor minder aantrekkelijk wordt als hondenuitlaatplaats. Verbodsborden zetten we alleen bij speelplekken, om te voorkomen dat de hele gemeente vol met borden komt te staan.

B.D. van der Moot

20-10-17 om 17:36

Wat ik graag wil zien,dat de groenstrook op de Rietgors niet gebruikt wordt als honden uitlaatplaats.Plaats borden dat dit verboden is.

Michelle Kieboom

19-10-17 om 15:23

Hallo Jeannette,
Dat kon ik in het eerste bericht niet terug vinden maar ben inmiddels volledig op de hoogte en het ontwerp ziet er erg mooi uit!

Jeannette Kuilman

19-10-17 om 14:37

Hallo Michelle,
Jazeker, ook de speelplek Kolgans wordt opgeknapt. Op de documentenpagina kun je in het mapje van de bewonersavond van 16 oktober de ontwerpen terug vinden. De inrichting is tot stand gekomen in samenspraak met kinderen en andere bewoners.

Michelle Kieboom

16-10-17 om 11:26

Goedemorgen,
Gaat de Kolgans speeltuin nu ook weer aangepast worden? Zandbak zit altijd onder de poep of afval en de klimrekken zijn gedateerd. Onlangs is de speeltuin vernieuwd maar er zijn alleen maar oude klimtoestellen geplaatst die ook alweer stuk zijn. Is niet uitdagend voor kinderen. Een schommel zou ook leuk zijn. Ik mis dit in de planning voor de hernieuwing van de wijk.
Vriendelijke groet,
Michelle

Cookie-instellingen