Submenu

Ontmoeten en spelen op Kolgans

24-04-2017 695 keer bekeken 0 reacties

Na de eerste bewonersbijeenkomst in oktober heeft een groepje enthousiaste bewoners het initiatief genomen om van de speelplek bij Kolgans een ontmoetingsplek voor de buurt te maken. Met ruimte voor spelen, kunst en misschien nog veel meer!

Op woensdag 14 december organiseerde de groep daarom een bijeenkomst op de speelplek Kolgans. Buurtbewoners werden uitgenodigd om hun ideeën voor de invulling van de plek te delen.
Daarna is de groep eind maart bij elkaar geweest om de ideeën op papier te zetten in uitgangspunten. Hierover gaan we begin mei met elkaar in gesprek, zodat de uitkomsten nog meegenomen kunnen worden in het schetsontwerp.

Schetsontwerp: bijna klaar!

Half mei is het schetsontwerp zo ver gereed dat er weer een bewonersavond kan worden gehouden. Dan bent u van harte welkom om de eerste schetsen voor de wijk te komen bekijken. Onze stedenbouwkundige Tijl de Jonckhere licht graag toe hoe het schetsontwerp tot stand is gekomen: gebruikmakend van de ideeën en wensen van de wijkbewoners, de uitgangspuntennotitie en de verschillende rapporten.
De avond is gepland op donderdag 18 mei: zet deze datum vast in uw agenda!
De definitieve uitnodiging met tijd en locatie volgt binnenkort.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen