Submenu

Planning werkzaamheden Vogelweide

20-05-2020 1145 keer bekeken 5 reacties

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de werkzaamheden in het gedeelte boven het fietspad. Dit is het pad dat dwars door de buurt loopt, voor een groot gedeelte langs de Rietzangerweg en Wulp.

De verwachting is dat de aannemer hier in de eerste week van juni klaar is. Dan kunnen de laatste bomen en planten geplant worden en is dit deel afgerond!

Vervolg werkzaamheden

Hierna is het gedeelte onder het fietspad aan de beurt, de voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Mede door de coronacrisis, waardoor we te maken kregen met ziekteverzuim is het niet gelukt om hier volgens de planning in het eerste kwartaal van 2020 mee te beginnen. We koersen nu op start van uitvoering na de bouwvak, dus dit is in augustus. Er wordt dan begonnen bij de speelplek op de Rietzangerweg. Zie ook het nieuwsbericht ‘Speelplekken Rietgors en Rietzangerweg’ om te zien hoe we de speelplek gaan inrichten.

 

Halverwege juli hopen we de planning voor het resterende deel van Vogelweide met u te kunnen delen. Bedankt voor uw geduld en begrip.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Projectteam Vogelweide

10-08-20 om 12:02

Beste bewoner,

We hadden verwacht de planning voor de resterende werkzaamheden in Vogelweide al te kunnen delen, maar helaas wordt dat door de coronacrisis en de vakantie wat later. Onze excuses daarvoor. We hopen eind augustus de planning te kunnen plaatsen.

In ieder geval start het werk (naar verwachting eind augustus, begin september) bij de speelplek op de Rietzangerweg.

Bedankt voor uw geduld en begrip.

Erwin

30-07-20 om 18:55

Zou fijn zijn als de planning wordt gedeeld.

.

17-07-20 om 18:04

Ik heb van de projectleider begrepen dat de beplanting pas in het najaar geplaatst wordt. Ik denk dat dat is omdat anders de planten te zomer niet overleven.

Anoniem

17-07-20 om 17:49

ja, dat zou ik ook graag willen weten. 

Erwin

17-07-20 om 17:40

Het is half juli geweest. Wat is de planning voor het vervolg van de Rietzangerweg en de rest van dewijk?

Cookie-instellingen