Submenu

Werken aan de Rietzangerweg

14-11-2019 2318 keer bekeken 1 reacties

We zijn inmiddels zo'n week of twee bezig bij de Rietzangerweg.

De aannemer werkt nu bij Rietzangerweg. Daarna volgen de rest van straten Kolgans, Fuut en Tureluurweg. De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd. Als deze werkzaamheden zijn afgerond, volgen de werkzaamheden in de straten Rietgors, Wulp, Bonte Kraai, Leeuwerik en de rest van de straten Rietzangerweg en Tureluurweg. 

Daarnaast is Liander bezig met het vervangen van de gasleiding. We proberen de periode met overlast voor bewoners zo kort mogelijk te houden door zoveel mogelijk aansluitend te werken. Het is daarom soms aardig puzzelen om de planningen op elkaar af te stemmen!

Buslijn 44

In verband met de werkzaamheden bij de Rietzangerweg wordt buslijn 44 wordt tijdelijk omgeleid via de Tureluurweg. De bus rijdt na afronding van deze werkzaamheden weer de normale route.

Bomen en groen

De groenaannemer is op dit moment bezig met de voorbereidingen voor het planten van de bomen, de vaste planten en de hagen bij Meerkoet. De aannemer start naar verwachting in januari/februari met planten.    

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

jberk

15-05-20 om 11:43

goedemiddag lezer(s)

enig  idee wanneer de straatverlichting wordt aangepast?

Cookie-instellingen