Submenu

Aan de slag op Fuut

13-09-2019 2761 keer bekeken 13 reacties

Er wordt nu gewerkt bij Fuut.

De aannemer is aan de slag bij Fuut. Daarna volgen de Kolgans en delen van de  Rietzangerweg en Tureluurweg. Kort voordat de aannemer bij u in de straat aan de slag gaat, krijgt u een kaart in de bus met meer informatie. Kijk ook even bij acties voor bewoners. Daar leest u wat er van u als wonineigenaar of huurder wordt verwacht. Ook vindt u daar tips om uw tuin te vergroenen!

Planning

We werken samen met verschillende partijen, waar onder de nutsbedrijven. Om de de periode met overlast voor bewoners zo kort mogelijk te houden,  proberen we de werkzaamheden daarom zoveel mogelijk aansluitend uit te laten voeren. Het is soms een aardige puzzel om alle planningen op elkaar afgestemd te krijgen. De nieuwste planningen zijn van september 2019.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Anoniem

15-05-20 om 22:41

Ik woon op de Rietzangerweg en ben er tevreden met het ophogen en beplanten van onze straat. De planning was prima. Alles op tijd en zeer weinig overlast. Fijn dat alle beplanting direct na het dicht leggen van de straat al is aangeplant. Leuk ook dat om de bomen nu ook plantjes staan. Ook leuk dat de bomen nog dit jaar gebloeid hebben. 
 Ik zie iedere week een wagen met een grote water tank om de bomen te bewateren.

Fijn dat er met het kiezen van de bomen rekening is gehouden met de wensen van de bewoners die naar de inspraakavonden zijn gekomen.

Onno

15-05-20 om 18:47

Nog even terugkomend op de perkjes in de fuut/meerkoet. Wanneer worden die afgemaakt. Het perkje bij de biobak op de kruising meerkoet/fuut is nog steeds niet opnieuw beplant. 

Anoniem

15-05-20 om 12:50

Ben ook erg benieuwd naar de planning, voorlichting beetje opvoeren aub

Jen

15-05-20 om 12:46

Hey is super jammer dat de vlinder struik is vervangen met een sort plant dat heeft een nep bloom (gekleurde boven blaadjes) dat bijen en vlinders krijgt niks van. Het was altijd zo mooi om de vlinders te zien. Operatie steen breek heeft echt geen zin in dit geval! Wij hebben wel wat bijen nodig. Ik weet dat uw reactie zal wijs naar zo veel andere 🌱 in de buurt, maar voor Fuut is het nu wel wat minder

Sabrina

15-05-20 om 11:51

Goedendag,

Ook ik ben benieuwd naar de planning en hoe die er nu voor staat, in mijn geval vooral benieuwd naar wanneer de Rietgors aan de beurt is en wanneer het speeltuintje aan de Rietgors wordt aangelegd. Ik zou het zeer waarderen als dat spoedig kan gebeuren zodat kinderen er nog kunnen spelen voordat het weer winter is... Hoor graag wat de planning is (en of de aanleg van het speeltuintje wellicht bespoedigd kan worden).

Alvast dank voor de reactie!

jberk

15-05-20 om 11:48

beste lezer(s)

enig idee wanneer de straatverlichting wordt aangepast?

Anoniem

15-05-20 om 10:17

Hallo,

Nu het laatste stukje van de Tureluurweg zo goed als klaar is, is het eerste gedeelte van de wijk afgerond.

Kan de gemeente laten weten wanneer het tweede deel van de wijk, vanaf het fietspad tot aan de brede school, wordt uitgevoerd? In de planning van vorig jaar staat Q1, maar dat ligt al weer even achter ons.

 

Projectteam Vogelweide

16-04-20 om 11:24

Beste mensen, bedankt voor de berichten.

De laatste perkjes worden nog ingeplant door de aannemer, waarschijnlijk gaat dit nog deze week gebeuren.

Yolanda

04-04-20 om 8:24

Ik weet niet of wij het over hetzelfde perk hebben, maar op Fuut tgo de parkeerplaats Rietzangerweg is 1 magnolia wel geplant, de andere magnolia en een stapel struikjes liggen er al de hele week zonder water. Ik zie er ook geen activiteit bij (behalve dan dat de hoeveelheid struikjes steeds minder lijkt te worden (?). En ook achter de biobak aan de overzijde is wel een boom geplant, maar verder een zandbak. Struiken ontbreken nog. Zou fijn zijn als daar wintergroene struiken komen zoals er stonden, zodat de auto’s iets meer uit zicht staan.

 

Onno

03-04-20 om 21:21

Goedendag, de meerkoet en de fuut zijn ook bijna geheel klaar qua beplanting. Het valt mij echter op dat  op de verbindingsweg tussen de fuut en de meerkoet slechts 2 van de 3 perkjes zijn beplant. Het perkje bij de biobak aan de kant van de meerkoet is nog een grote onkruid bak. Waarom is die niet gelijk met de andere twee perkjes meegenomen? Kunnen jullie aangeven wanneer dat perkje ook wordt beplant?

Bij voorbaat dank

ajv

08-10-19 om 14:54

wanneer wordt de heg teruggeplaatst bij het parkeerterrein bij de Meerkoet aan de grasveld zijde ??

Projectteam Vogelweide

08-10-19 om 14:43

Goedemiddag, dat gaan we in het plantseizoen doen, half november.

ajv

27-09-19 om 8:13

Wanneer wordt de afscheiding tussen parkeerterrein en grasveld bij de Meerkoet hersteld ?

Cookie-instellingen