Submenu

Bomen en planning

18-04-2019 2975 keer bekeken 19 reacties

Het werk bij Meerkoet vordert gestaag.

De werkzaamheden bij Meerkoet gaan volgens planning! De parkeerterreinen liggen er weer netjes bij; er kan dus weer geparkeerd worden op de gebruikelijke terreinen. Vandaag wordt de slagboom geplaatst. De tijdelijke parkeerterreinen worden verwijderd. Bij Fuut gaan we binnenkort bomen verwijderen. Deze bomen zijn ofwel aan het einde van hun levensduur ofwel ze overleven de ophogingen niet.

Boomeffectanalyse

Alle bomen zijn door een extern bureau beoordeeld, de zgn. boomeffectanalyse (BEA). In de BEA wordt gekeken welke bomen kunnen blijven staan, welke bomen verplant kunnen worden en welke bomen verwijderd moeten worden omdat ze bijvoorbeeld aan het eind van hun levensduur zijn of de ophoging niet overleven. Op basis van deze analyse wordt besloten welke maatregelen noodzakelijk zijn. Bij Fuut worden 52 bomen verwijderd. In de nieuwe situatie komen er 87 terug.|
De BEA en de kaart met de nieuw te planten bomen kunt u hier raadplegen.
Boomeffectanalyse (pdf)
Bomenkaart (pdf)

Planning

Wij begrijpen dat u graag wilt weten wanneer de werkzaamheden in uw straat starten. Daarom hebben we nu een globale planning op straatniveau gemaakt. 

 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

AJV

15-06-19 om 9:14

Wanneer wordt het grasveld en de heg als afscheiding bij parkeerplaats
Meerkoet hersteld ??

Projectteam Vogelweide

02-05-19 om 9:04

Beste Onno, dat is heel vervelend! We gaan er vandaag weer achteraan.

Projectteam Vogelweide

02-05-19 om 9:03

Hoi Sabrina, dank voor je begrip. We doen ons best voor een gezamenlijke aanpak van de achterpaden bij Rietgors.

Onno

01-05-19 om 21:16

Beste projectteam. De aannemer heeft nog steeds niet gereageerd op mijn verzoek via de mail ondanks hun toezegging aan jullie.

Sabrina

01-05-19 om 15:32

Beste projectteam, ik wil jullie bedanken voor het feit dat jullie op alle vragen reageren en daar waar mogelijk hulp bieden! Met een project als dit loopt natuurlijk nooit alles zoals gepland maar ik heb wel het idee dat jullie meedenken. Hopelijk reageert de aannemer snel (ook ik zal contact zoeken met hen zodra de Rietgors aan de beurt is) en ik hoop dat er een gezamenlijk plan kan komen voor de achterom paden, dank alvast!

Anoniem

30-04-19 om 12:21

Wat werkt die aannemer soms ontzettend gevaarlijk, enorme kranen en tractoren en daar loop je zo langs....

Projectteam Vogelweide

29-04-19 om 11:47

Goedemorgen allemaal, de aannemer heeft toegezegd vandaag te reageren op de mails. Wat betreft de planning: week 2 is inderdaad in 2020. En voor de achterpaden zijn we in overleg met de investeringsmaatschappij. Zodra daar meer duidelijkheid over is, delen we dat met jullie.

Anoniem

29-04-19 om 11:04

Hallo,
Ik heb dezelfde vraag als Onno - de planning geeft week 2 t/m 9 aan voor de Tureluurweg. Dat betekent dat deze straat pas in 2020 wordt gedaan?

Annemiek

29-04-19 om 10:36

Net als Onno heb ik ook nog geen reactie gehad op de mail aan de aannemer. Het zijn rare dagen, met Pasen en Koningsdag. Dat begrijp ik wel. Maar het zou fijn zijn als er snel een teken van leven komt voordat de zomerperiode begint. Zou het projectteam nog even willen aandringen bij de aannemer?

rene

28-04-19 om 9:30

Heel fijn zo'n planning om ons tegemoet te komen. maar dan is het wel fijn als deze een beetje klopt. gaan de werkzaamheden aan de tureluurweg echt plaatsvinden in week 2 tot en met 9? Van welk jaar dan? Graag ontvang ik een meer reele planning. zodat wij er zelf ook rekening mee kunnen houden.

Hartelijk dank alvast.

Onno

27-04-19 om 18:38

Beste projectteam. Donderdag mail gestuurd naar het juiste mailadres. Tot nu toe geen reactie gehad van skraaij.

Sabrina

24-04-19 om 11:55

Wat gebeurt er met de achterom paden? Wie verhoogt deze? Er is eerder een poging gedaan hiertoe (om deze te fatsoeneren, je breekt er nu je benen, zelf al een keer gevallen en enkelband daarbij gescheurd). Toen liep dat op niets uit, met name omdat we met zowel koop- als huurwoningen te maken hebben. Zou fijn zijn als de gemeente hier een rol kan pakken. Ik heb het overigens nu over de Rietgors.

Projectteam Vogelweide

24-04-19 om 8:47

Goedemorgen Onne en Annemiek, excuses, maar ik zie nu dat het e-mail adres moet zijn: skraaij@awgroep.nl Zouden jullie het nog een keer willen proberen? Hoor graag of het nu wel lukt! Vanuit onze kant vragen we de aannemer om te reageren op jullie mails. Fijne dag!

Onno Emmer

23-04-19 om 20:57

Ook ik krijg een foutmelding terug en heb de zelfde ervaring als Annemiek

Annemiek

23-04-19 om 18:29

Geacht projectteam,
Ik heb vorig jaar een aantal berichten gestuurd aan de aannemer op het toen doorgegeven email-adres. Daarop volgde geen enkele reactie. Vandaag heb ik het geprobeerd op het door jullie opgegeven adres (s.kraaij@awgroep.nl). Daarop krijg ik een foutmelding. Hebben jullie nog een ander adres, of een telefoonnummer? Dit is zo wel lastig.

Projectteam Vogelweide

23-04-19 om 12:24

Hallo Onno, je kunt s.kraaij@awgroep.nl hierover benaderen. Maar uiteraard staat het je vrij een andere aannemer te benaderen, eventueel samen met je mede-bewoners.

Projectteam Vogelweide

23-04-19 om 12:20

Dag Rene, de bomen die geplant worden zijn nog niet heel groot; daardoor kunnen ze makkelijker vervoerd worden en is de kans dat ze goed aanslaan groter.

rene

19-04-19 om 9:54

zullen wel van die priegelboompjes worden die lekker goedkoop zijn en nooit groot groeien...

Onno

18-04-19 om 21:00

Bij de laatste keer dat de meerkoet werd verhoogd kon de aannemer tegen een gunstig bedrag de riolering van de huiseigenaren verhogen. Tot nu is daar niets over bekend en de aannemer zelf geeft niet thuis bij navraag hierover. Kunnen jullie een aannemer aanbevelen hiervoor of is het ieder voor zich en zelf uitzoeken?

Cookie-instellingen