Submenu

Werken aan Meerkoet

22-11-2018 1686 keer bekeken 9 reacties

De werkzaamheden zijn weer opgepakt, nu bij Meerkoet.

Misschien heeft u het al gezien: de werkzaamheden zijn weer opgepakt! De aannemer is nu bezig met het opknappen van Meerkoet.

Wat gaat er gebeuren?

De bestrating en riolering worden opgehoogd en vernieuwd. Na afloop van deze werkzaamheden worden nieuwe bomen en struiken geplant. Het kan voorkomen dat de straat Meerkoet tijdens de werkzaamheden niet toegankelijk is met de auto en dat er tijdelijk niet geparkeerd kan worden op de openbare parkeerplekken. We gaan daarom bij de flats tijdelijke parkeerplekken inrichten. Komende periode ervaart u mogelijk hinder en ongemak, hoewel we onze best doen dit zo veel mogelijk te beperken.

Heeft u een vraag of opmerking over de werkzaamheden? Blijf daar niet mee rondlopen maar neem contact  met ons op. Samen komen we er wel uit

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Anoniem

03-11-19 om 11:31

Iemand schijnt nu bedacht te hebben dat de bus een paar maanden over de tureluurweg moet rijden. Daar kan je nauwelijks een bestelwagen passeren!

Anoniem

01-11-19 om 5:43

Er lijkt inderdaad geen coördinatie en ook lijkt er weinig tot geen controle te zijn op de werkzaamheden.

Anoniem

31-10-19 om 22:00

het kruispunt Meerkoet Rietzangerweg ligt idd voor de zoveelste keer open, elke keer wordt de bus omgeleid. Lijkt weinig sprake van coordinatie

Anoniem

31-10-19 om 15:03

Begrijp er helemaal niets van de reactie van Berkelaar dd. 31-10-2019

berkelaar

31-10-19 om 14:56

kruispunt meerkoet-rietzangerweg keurig gereed; MAAR
1e opbreking tbv aanpassen verkeersdrempel (2x)
2e bochten aangepast (te scherp)
3e aanleg glasvezel
4e waterleiding hersteld
5e trottoir beschadigd
6e veel ov brand niet, ged rietzangerweg hersteld, brand nu d+n
21-10 rietzangerweg "opgeschept" , bomen gerooid, geen verder aktie. Het hele nieuwe kruispunt voor 3\4 opgeschept; materiaal (nieuw) afgevoerd!!
komt mij erg vreemd over; wanneer start de herprofilering?
zie uw antwoord tegemoet!

Projectteam Vogelweide

23-11-18 om 9:40

Beste bewoner, zoals in het bericht staat, is de aannemer bezig bij Meerkoet. Alle bewoners hebben eind oktober een brief gehad met de aangepaste planning en de bewoners in het gebied waar gewerkt wordt, krijgen extra informatie over wat er van hen verwacht wordt. Wij begrijpen dat u graag wilt weten wanneer uw straat aan de beurt is, zodat u acties uit kunt zetten. Omdat wij niet weten in welk gebied u woont, is het lastig om hier een antwoord op te geven. Woont u in de volgende fase, dan is het op dit moment alleen nog maar mogelijk een startdatum van de hele fase bij benadering te geven. Als u uw telefoonnummer mailt naar vogelweide@diemen.nl dan kan onze projectleider contact met u opnemen om toelichting te geven.

Anoniem

22-11-18 om 16:30

Beste projectteam,

Het zou fijn zijn als u eens concreet gaat antwoorden op de vragen van bewoners. Telkenmale lezen wij dezelfde 'oneliners' en geen concrete antwoorden. Wij begrijpen best dat planningen 'ijs en wederdienende' zijn. Het tijdig leveren van de materialen begint m.i. met het tijdig bestellen van deze zelfde materialen ...

Kunt u aangeven of de werkzaamheden inmiddels gegund zijn aan een aannemer?
Kunt u aangeven wat de detail planning van deze aannemer is of wanneer deze opgesteld wordt en gedeeld wordt met de bewoners?
Het lijkt mij dat er toch wel iets meer in detail gecommuniceerd moet kunnen worden met de bewoners. Ook bewoners dienen hun plannen voor de eigen erven te maken en tijdig te regelen.

Alvast bedankt!

Projectteam Vogelweide

22-11-18 om 14:11

Bedankt voor uw bericht. U heeft als het goed is begin oktober een brief ontvangen. Op de achterkant van de brief stond een planning, waarbij in maart en juni volgend jaar gestart wordt in het gebied waar Tureluurweg onderdeel vanuit maakt. De werkzaamheden wordt in delen uitgevoerd, waarbij telkens een deel van de buurt wordt afgesloten. We doen onze uiterste best deze planningen te halen, maar soms lopen werkzaamheden toch uit. Dan kan zijn door de weersomstandigheden of bijvoorbeeld omdat een leverancier de materialen te laat levert e.d. Voordat we starten met de werkzaamheden in het gebied waar u woont ontvangt u meer informatie.

Anoniem

22-11-18 om 13:12

Ik zou graag meer horen over de Tureluurweg is uitgesteld hoor verder eigenlijk niets mbt de voortgang hiermee. Wat is de planning nu?

Cookie-instellingen