Submenu

Aanpassingen speelplek

01-11-2018 2438 keer bekeken 4 reacties

De speelplek bij Kolgans wordt aangepast.

De vernieuwde speelplek bij Kolgans wordt druk gebruikt! Van ouders kwamen er vragen over de veiligheid van met name de glijbaan. Op het ontwerp van de speelplek hebben wij een veiligheidscheck uitgevoerd. Daar kwamen toen geen bijzonderheden uit. Voor de zekerheid hebben we nog een veiligheidscheck op de speelplaats uit laten voeren. Daaruit kwam naar voren dat de heuvel in combinatie met de glijbaan een minder veilige situatie oplevert. Wij gaan daarom eind deze week de glijbaan en heuvel aanpassen. De heuvel wordt verlaagd en de glijbaan iets verplaatst. We verwachten dat de werkzaamheden in de loop van volgende week afgerond zijn. Eind november gaan we bomen en beplanting aanbrengen en stukken gras vervangen.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Projectteam Vogelweide

29-11-18 om 14:03

Volgende week start de aannemer met het planten van de bomen, de vaste planten en de hagen. Dat duurt een week of twee. En dan kan alles lekker gaan groeien!

Anoniem

28-11-18 om 12:25

Heel mooi geworden !
Ben zeer benieuwd wanneer de beplanting komt , dan kunnen eindelijk die hekken verdwijnen en kunnen we het eind resultaat bewonderen.

Projectteam Vogelweide

22-11-18 om 14:08

Dank voor het compliment!

Willie

22-11-18 om 11:44

Goed werk, ben reuze benieuwd naar het eindresultaat, ziet er ├ęcht leuk uit allemaal!

Cookie-instellingen