Submenu

Vervolg opknapbeurt

08-10-2018 849 keer bekeken 0 reacties

Het lijkt misschien of er niets gebeurt in de buurt. Buiten is geen activiteit te zien. Ligt de opknapbeurt stil? Integendeel, binnen wordt hard gewerkt!

Voordat de aannemer buiten weer aan de slag kan, moet het definitief ontwerp uitgewerkt worden in tekeningen. Zonder deze tekeningen kan de aannemer zijn werk niet naar behoren uitvoeren.
De tekeningen zijn uitgewerkt door een technisch bureau. Helaas blijken de tekeningen niet goed uitgewerkt te zijn. Sommige delen missen of kloppen niet; zo is bijvoorbeeld het riool niet goed aangegeven. Dit is heel vervelend, want nu kan de aannemer niet verder. Omdat we kwaliteit in de uitvoering belangrijk vinden, moeten de tekeningen aangepast worden. Helaas betekent dit wel dat de start van de werkzaamheden op Meerkoet opschuift naar november. Binnenkort krijgen de bewoners van Meerkoet hier meer informatie over.

Planning onder voorbehoud

Planningen voor het uitvoeren van werkzaamheden zijn altijd onder voorbehoud. We doen onze uiterste best deze planningen te halen, maar soms lopen werkzaamheden toch uit. Dat kan zijn door de weersomstandigheden of bijvoorbeeld omdat een leverancier de materialen te laat levert e.d. Zodra de planning verandert, informeren wij u hierover. We houden u op de hoogte! Bekijk hier de planning van oktober 2018.
Vragen kunt u altijd stellen via vogelweide@diemen.nl

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen