Submenu

Maatregelen speelplek en fietspad

30-07-2018 1200 keer bekeken 0 reacties

Jong en oud weten de weg naar de nieuwe speelplek te vinden!

De speelplek aan de Kolgans wordt druk gebruikt! De kinderen genieten van de nieuwe speeltoestellen en zowel jong als oud trappen er een balletje. Daarbij gaan de ballen soms onbedoeld hard vanaf de speelplek de tuinen in. In het najaar worden er hagen en bomen geplant en zullen de meeste ballen worden tegengehouden. We wachten tot het najaar omdat in het beste seizoen is voor het planten van hagen en bomen. In de tussentijd plaatsen we tijdelijk aan de kopse kant van de speelplekken hekken om de ballen tegen te houden. Ook vragen we sportieve volwassenen gebruik te maken van de Cruyff Court in park De Omloop. Daar is een prima veld om een lekker potje te voetballen zonder overlast voor anderen.

Fietspad Rietgors

Om te voorkomen dat automobilisten vanaf de Kolgans het fietspad bij Rietgors oprijden, worden hier zwerfkeien neergelegd. Dat zijn dezelfde soort keien als ook in de wadi naast de flat aan Kolgans liggen. De keien worden na de vakantie geplaatst.

Veiligheidscheck

Op het ontwerp van de speelplaats is een veiligheidscheck uitgevoerd. Daar kwamen toen geen bijzonderheden uit. Naar aanleiding van vragen uit de buurt is er voor alle zekerheid ook nog een chek ter plekke uitgevoerd. Zodra de resultaten hiervan bekend zijn, worden deze hier gedeeld.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen