Submenu

Speelplek Kolgans klaar!

13-07-2018 2547 keer bekeken 6 reacties

De werkzaamheden rond de speelplaats Kolgans zijn afgerond. Aannemer AW Vessies heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan het opknappen van de omgeving. Iedereen kan nu genieten van de eerste nieuwe speelplek in de buurt.

Zijn we hier dan nu klaar?
Nee. In het najaar gaan we nog bomen en beplanting aanbrengen. Daarnaast is op de speelplek gras aanlegd. Helaas is dit door het warme weer op sommige plekken niet goed aangeslagen, waardoor het gras geel is geworden. Deze plekken worden nog vervangen.     

Start werkzaamheden Meerkoet
In de planning die in mei op de website is geplaatst, heeft u kunnen lezen dat de uitvoering van Meerkoet begin juli zou starten. Helaas hebben we door onvoorziene omstandigheden vertraging opgelopen. Dit betekent dat het uitvoeren van de werkzaamheden wordt verplaatst naar na de zomervakantie (september/oktober 2018). Bewoners ontvangen volgende week een brief hierover met meer informatie.

Vragen
Heeft u naar aanleiding van deze informatie een vraag of heeft u een andere vraag die niet op de website staat? Mail uw vraag dan naar vogelweide@diemen.nl of bel met het Klant Contact Centrum via telefoon (020) – 31 44 888. 

 

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

6  reacties

Projectteam Vogelweide

19-07-18 om 11:05

Bedankt voor het compliment! De prullenbakken worden geleegd door wijkbeheer in hun wekelijkse ronde.
Voor het aanleggen van de speelplaats, is een veiligheidscheck uitgevoerd op de toestellen. Daaruit kwamen geen gevaarlijke punten naar voren.
Naar aanleiding van uw vraag laten we voor alle zekerheid opnieuw een veiligheidscheck uitvoeren. Dit gebeurt op de speelplaats door een extern bureau. We gaan dit op korte termijn laten uitvoeren.
We houden u op de hoogte van de resultaten.

Diemenaar

13-07-18 om 10:46

Prachtige speelplaats! Drie opmerkingen:
- Vergeet de prullenbak niet te legen aub!
- Plaats aub nog een zachte landing achter de hoge glijbaan voor eventuele valpartijen. Wanneer kinderen naar beneden vallen, dan komen ze van grote hoogte op de stenen en de weg!
- Verplaats aub de stenen onder het klauter touw bij de hoge glijbaan. Als kinderen uitglijden dan vallen ze op harde stenen.
Bij voorbaat dank!

Anoniem

13-07-18 om 10:38

Een hele verbetering. Proficiat

Jokro

13-07-18 om 10:37

Een hele verbetering. Proficiat

berkelaar

13-07-18 om 10:12

jammer van de "vertraging" wel fijn dat de mooie bomen alvast gerooid zijn en de begroeiing in de plantsoenen bijtijds verwijderd. kunnen nu tenminste genieten van manshoog onkruid!!

Anoniem

13-07-18 om 8:16

Het is echt prachtig geworden mijn complimenten !
En super fijn dat er nog bomen bij komen.

Cookie-instellingen