Aanmelden als geïnteresseerde

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan als geïnteresseerde. U krijgt een e-mail zodra er een nieuwsbericht op de website wordt geplaatst. Ook krijgt u inloggegevens waarmee u desgewenst reacties kunt achterlaten op de website.

Aanmelden

Om u af te melden, moet u eerst inloggen.

Opknapbeurt Vogelweide

We zijn druk bezig met het opknappen van de buurt Vogelweide! De buurt is toe aan groot onderhoud, zoals het vervangen van de riolering en het ophogen van de straat. Dit biedt tegelijkertijd kansen om de buurt op te knappen. We gaan voor een omgeving die zo goed mogelijk is afgestemd op de wensen van alle gebruikers. Daarom is er samen met bewoners, ondernemers en andere betrokken nagedacht over mogelijkheden om Vogelweide (nog) mooier en gezelliger te maken. Met elkaar hebben we een mooi ontwerp gemaakt waarvan de uitvoering in april 2018 is gestart.

Op deze website vindt u informatie over onder andere het proces, de planning en wat de laatste stand van zaken is.

 

Het laatste nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Het laatste nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"1","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"139932"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Cookie-instellingen